fbpx
IncidentenOnderwerpen

Ryanair passagier moet in bedwang worden gehouden door andere passagiers

Ryanair_737-800
In een Ryanair toestel zat een losgeslagen man die uiteindelijk door passagiers in bedwang moest worden gehouden.

Blote bast

De man stapte net als de andere passagiers in in Malaga airport. Volgens passagiers was het vliegtuig nog geen 5 minuten onderweg of de man begon met de overlast. Hij stak sigaretten aan en gooide die door de cabine. Zonder bovenkleding liep hij rond en dreigde het vliegtuig op te blazen. Daarna viel hij een oudere vrouw lastig en sloeg de echtgenoot. Toen was het genoeg voor een groepje van 7 of 8 mannelijke passagiers, die hebben hem getackeld en in bedwang gehouden. De vlucht was toen al 2 uur onderweg.

Volgens passagiers deed de crew niet zoveel. De cabin crew praatte alleen met hem. Een piloot kwam nadat alles voorbij was even kijken.

Doorgevlogen

Het toestel is doorgevlogen naar de bestemming: East Midlands Airport. Daar kwam de Boeing 737-800 een paar minuten te laat aan op woensdag 22 oktober voor vlucht FR4459. De politie heeft de man aangehouden en openbaar dronkenschap, roken aan boord van een vliegtuig en agressief gedrag. Ryanair biedt zijn excuses aan.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button