fbpx
OnderwerpenVliegtuigen

China bestelt 100 A320’s

A320neo_9
China Aircraft Leasing Company heeft 100 A320 toestellen bij Airbus besteld.

Neo

Het betreft 74 A320neo’s, 16 A320ceo’s en 10 A321ceo’s. In totaal heeft CALC nu 140 A320 toestellen in bestelling staan. De nieuwe order heeft een boekwaarde van $ 10 miljard. CALC is één van de snelgroeiende leasemaatschappijen van China. Chinese maatschappijen hebben de laatste jaren weinig toestellen besteld en in dat gat springen de lease maatschappijen nu. China is nog steeds de snelst groeiende binnenlandse vliegmarkt. De verwachting is dat het over 10 jaar de nummer 1, de VS, inhaalt.

[su_quote cite=”Airbus”]When a leading leasing company, CALC, serving customers in the world’s fastest growing, dynamic aviation market, orders more of our popular A320 Family aircraft, we take that as a strong signal of the continuing long-term success of our best-selling product line[/su_quote]

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button