fbpx
IncidentenOnderwerpen

MH370 wordt verloren verklaard, Australië blijft zoeken

Directeuren van Malaysia Airlines hebben laten weten dat MH370 waarschijnlijk als officiëel verloren wordt verklaard. Dan kan de maatschappij beginnen met het uitkeren van compensatiegelden aan nabestaanden. Eind 2014 moet de verklaring er zijn, volgens een Nieuw Zeelandse krant.

Nabestaanden

De woordvoerder van Voice 370, een groep nabestaanden, zegt dat het eenzijdige besluit van Malaysia airlines veel boosheid en verwarring heeft opgeleverd. De nabestaanden zouden geen vertrouwen meer hebben in de zoektocht van Aurstralië.

Australië

Daarop heeft het onderdeel van de Australische overheid die de zoektocht coördineert laten weten door te gaan met zoeken. Alles op alles wordt gezet om het toestel te vinden.

Meer Nieuws

Al ons nieuws over de verdwenen 777 vind je hier.
De feiten van MH370 op een rij.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button