fbpx
Opmerkelijk

KLM benoemt René de Groot tot COO KLM

rene-de-groot-coo_KLM
Speculaties waren er al langer, maar nu bevestigt KLM de geruchten:

Per 1 januari 2015 wordt René de Groot (45) de nieuwe Chief Operating Officer (COO) van KLM. Hij volgt Pieter Elbers op, president-directeur van KLM sinds 15 oktober 2014. De Groot zal de operationele afdelingen aansturen.

[su_quote cite=”Pieter Elbers, CEO KLM”]De toetreding van René de Groot is een versterking van het KLM – team. Ik heb er alle vertrouwen in dat René deze uitdagende baan goed zal invullen, juist door zijn brede KLM-ervaring. Ik wens hem alle succes toe.[/su_quote]

René de Groot werkt sinds 1990 bij KLM en is op dit moment Senior Vice President Operations Engineering & Maintenance. Eerder was De Groot gezagvoerder Airbus A330 en Boeing 737.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button