fbpx
OnderwerpenVliegtuigen

Einde 777-200ER voor China Southern

©Kok Vermeulen
©Kok Vermeulen

De Chinese maatschappij China Southern heeft de laatste vluchten voor hun 777-200ER toestellen gepland. Op 7 december staan de laatste vluchten gepland. Ze gaan van Guangzhou naar Taipei en naar Beijing. De maatschappij heeft nu nog 4 -200ER’s in dienst. Na 7 december worden 777-300ER’s en A330-200’s ingezet.

De Boeing 777-200ER is een oudere triple seven en in dienst sinds halverwege de jaren 90. De -300ER en 200LR zijn 10 jaar jonger. Meer maatschappijen zijn langzaam bezig de toestellen uit te faseren. Zo is de verwachting dat Malaysia Airlines de vloot ook van de hand gaat doen. KLM is juist een tweede leven begonnen voor het toestel met een geheel nieuw interieur.

Vlieg zelf in een Boeing 737 bij SimFlying!

Bij SimFlying verwelkomen we je graag aan boord van onze Boeing 737NG-simulator, zowel voor mensen met én zonder vliegervaring. Kijk voor meer informatie op de website www.simflying.nl.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button