fbpx
OnderwerpenVliegtuigen

Airbus levert eerste A350 12 december

Qatar_A350
De CEO van launch customer zegt dat Airbus het eerste toestel af gaat leveren tussen 12 en 15 december. Dit zegt de CEO Al Baker. Een andere vertegenwoordiger van Qatar zei tegen Gulf nieuws dat het rond 12 december wordt. Al Baker zei dat “everything is perfect” en dat er geen vertraging verwacht wordt.

De A350 heeft vorige week de goedkeuring van de Amerikaanse FAA ontvangen. Eerder vond het Europese EASA het toestel al luchtwaardig. Airbus heeft 750 bestellingen voor de A350. Het eerste beschikbare model is de A350-900 waar er 550 van besteld zijn. In een standaard opstelling kunnen er 314 mensen in. De A350 is van lichte materialen gemaakt die voor een besparing van brandstof moeten zorgen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button