fbpx
Opmerkelijk

Cabin crew Aeroflot krijgt iPads

Aeroflot
Na een succesvolle test gaat het Russische Aeroflot de cabine crew uitrusten met iPads. Nog dit kwartaal wordt een start gemaakt met 500 iPad mini’s. Er is een test gedaan van 5 maanden waarin 30 crewleden een iPad hadden. Ruim 90% was tevreden volgens de maatschappij. De crew kan de gegevens van de passagiers en operationele data inzien. Tevens scheelt het aan administratie en gewicht omdat dikke manualen niet meer mee hoeven aan boord.

[su_quote cite=”SITA – leverancier iPads”]Aeroflot is one of the innovators – and the first in Russia – to use SITA CrewTablet technology to become more efficient in-flight. Aeroflot selected CrewTablet because SITA has developed a robust, cutting-edge mobile solution fully integrated into its IT infrastructure. We are already working closely with Aeroflot to connect these tablets to an in-cabin wireless service to enable live communication while the plane is in the air. It’s all part of SITA’s wider e-Aircraft™ concept, which is set to revolutionize how an aircraft integrates with the airline’s ground operations.[/su_quote]

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button