fbpx
IncidentenOnderwerpen

Video landing van vliegtuigje zonder neuswiel

A single engine Beech Bonanza airplane made an emergency crash landing at Barnstable Municipal Airport in Hyannis, Cape Cod on Monday Nov 10, 2014. The pilot was the only soul on board and was uninjured after landing the plane with no front landing gear Emergency crews from the airport ARFF and Hyannis fire department stoodby as the plane circled to use up fuel prior to making the final approach and safe landing.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button