fbpx
IncidentenOpmerkelijkRuimtevaart

Video van platform bij ontploffing Antares raket 28 oktober

Op 28 oktober ontplofte een Cygnus CRS Orb-3 raket 15 seconden na de lancering. Er ging iets mis in het aandrijvingssysteem en voordat de raket de grond kon raket is de raket opgeblazen. De explosie werd 20km verderop nog gevoeld.

Er zijn nu beelden opgedoken van vlakbij de lanceerinstallatie.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button