fbpx
Onderwerpen

AKCD 2014: laatste kans om je in te schrijven!

Zaterdag 13 december is de achtste editie van de Aviation Knowledge & Career Day in Amsterdam. De AKCD is in 8 jaar uitgegroeid tot een evenement van formaat. Dat is duidelijk te zien aan het programma. Ook dit jaar is er weer een zeer sterk sprekersveld.

Inschrijven

Je kan je tot 1 december nog inschrijven. Studenten van de HvA betalen 5 euro. Andere studenten, piloten lid van een vakbond en werkloze piloten: € 15,- en anderen werkzaam in de luchtvaart: € 30,-. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten.
Inschrijven doe je hier.

AKCD_Snitger_Breed

Airbus en Boeing
De AKCD mag er trots op zijn dat de twee grootste vliegtuigbouwers, Airbus en Boeing, op elke editie vertegenwoordigd zijn geweest. Ook dit jaar zullen ze weer acte de presence geven. Etienne Miche de Malleray, testvlieger bij Airbus zal de AKCD bijpraten over de Airbus A320NEO. Boeing verzorgt dit jaar zelfs twee presentaties: een market Outlook en ook een testvlieger over de 787.

Maar ook van Nederlandse bodem komt er een presentatie van een vliegtuigbouwer. Rudi den Hartog en Evert Jesse, de Chief Engineers van de Fokker NextGen (F120NG) zullen een update geven over dit project.

Luchtmacht
De luchtmacht is dit jaar weer zeer goed vertegenwoordigd. Met maar liefst drie presentaties en een keynote presentatie door Cdre Onno Eichelstein, de director of operations van de KLu.

En nog veel meer:
Naast bovengenoemde sprekers zullen er onder andere presentaties worden verzorgd door NLR (Pilot Fatigue), Arke (introductie 787), AIS, KLM, TU Twente, HvA en vele anderen.

AKCD

AKCD is een toonaangevend evenement in de Nederlandse Luchtvaart waaraan vrijwel alle belangrijke partijen meewerken.
Ook dit jaar is Upinthesky weer media-partner. Vooraf brengen we het nieuws rond het evenement en na afloop zullen we een fotoreportage en verslagen van de verschillende presentaties publiceren. Dit alles is overzichtelijk in het dossier AKCD te vinden.

AKCD_poster_2014

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button