fbpx
Opmerkelijk

Pan Am experience in 747

©Pan Am experience
©Pan Am experience

Pan Am was in de jaren 6 en 70 dé standaard voor luxe luchtvaart. Je kan dit gevoel herbeleven in tripjes aan boord van een Boeing 747-200 van Los Angeles naar Heathrow. 2014 is uitverkocht, maar in 2015 zijn er weer plekken.

Experience

Het vliegtuig vliegt echter niet echt, het is een experience. Het is niet eens een echt vliegtuig, maar een TV-studio. Voor $300 krijg je een 4 uur durende kijk in de Pan Am wereld van de 60s en 70s. De eigenaar van de Pan Am Experience heeft jaren spullen van Pan Am verzameld om dit mogelijk te maken.

©Pan Am experience
©Pan Am experience

Programma

[su_quote]Your Pan Am experience starts on the main deck with a fun cocktail hour and beverage service where guests can explore and mingle about the cabin. Each stewardess that greets you will be adorned in an original 1970’s Pan Am uniform. Our Pan Am crew will offer various video & audio selections (from the 70’s) while you sit back in your Pan Am Sleeperette seat (for Main Deck passengers) or Upper Deck Lounge Seats (for Upper Deck passengers) and enjoy the company of your fellow travelers.

Soon after, the crew will set your table for a truly memorable dining event. In classic Pan Am style, you’ll be served a delightful gourmet meal. Everything from the china to the glassware is authentic with careful attention to the exquisite service delivery of the era and menu offerings of Pan Am.

After dinner, you will have an opportunity to view the vast collection of airline memorabilia and view other film production sets[/su_quote]

©Pan Am experience
©Pan Am experience
©Pan Am experience
©Pan Am experience

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button