fbpx
Opmerkelijk

A350 formation flight: Behind the scenes video

Airbus_A350XWB_Formation_Flight_05

In september heeft Airbus een formation flight gedaan met de vijf A350-900 testtoestellen. Dit was puur ter promotie om spectaculaire foto’s en video te maken. Nu heeft Airbus een behind the scenes video gepubliceerd. Je ziet het planningsproces en nog meer van de beelden die toen geschoten zijn. Met 5 van zulke grote kisten vlak bij elkaar vliegen is nog niet zo makkelijk. De meeste Airbus testpiloten hebben een luchtmacht of marineachtergrond, ze zijn dit dus wel gewend.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button