fbpx
IncidentenOnderwerpen

MH370: nabestaanden gevraagd om DNA & nieuwe info?

Malaysia_777_9M-MRO_4

Australië maakt bekend dat er inmiddels 8.000 km2 van de oceaanbodem is onderzocht en niks gevonden. Twee schepen zijn aan het zoeken, het derde schip heeft nog steeds niet de juiste apparatuur en daarom is deze verder gegaan met het in kaart brengen van de zeebodem. Bijna 3x de oorspronkelijk geplande oppervlakte is nu in kaart gebracht.

DNA

Zondag was er een bijeenkomst voor familieleden en daar zijn de nabestaanden gevraagd DNA af te geven voor toekomstige identificatie. Er wordt nu door de nabestaanden gespeculeerd of er toch aanwijzingen zijn, omdat hier nu om gevraagd wordt. De autoriteiten zeggen dat ze het vast willen hebben voor het moment dat er wrakstukken gevonden worden.

Nieuwe info

Twee zonen van een slachtoffer hebben onder andere Malaysia Airlines aangeklaagd. Hun advocaat zegt dat er getuigen zijn die naar voren zijn gekomen met “essentiële informatie”. Wat deze informatie is wordt niet bekend gemaakt. De rechtzaak stond gepland voor 15 december, maar is op verzoek van de verdediging uitgesteld naar 12 januari.

Meer Nieuws

Al ons nieuws over de verdwenen 777 vind je hier.
De feiten van MH370 op een rij.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button