fbpx
AirlinesOnderwerpen

Vistara begint nog in 2014

Vistara_A320

De nieuwe Indiaase maatschappij Vistara heeft volgens anonieme bronnen de laatste hobbel voor de definitieve vergunning genomen. De maatschappij heeft in 10 uur aan testvluchten laten zien aan alle eisen te voldoen. Binnen enkele dagen wordt nu de operating license verwacht.

Vistara heeft onlangs drie A320 geleverd gekregen en kan dus beginnen.

Samen met Tata holding begint SIA de Indiase full service maatschappij: Vistara. Vistara gaat eer binnenlands vliegen en hoopt snel toestemming te krijgen ook naar het buitenland te gaan.
De maatschappij gaat met A320′s vliegen. In het eerste jaar zullen er 87 vluchten per week naar 11 bestemmingen komen. De hub is New Delphi en bestemmingen zijn: Mumbai, Goa, Patna, Chandigarh, Srinagar, Hyderabad en Bangalore. In de beginperiode zullen er 2 vluchten per dag naar Mumbai zijn, één vlucht gaat door naar Goa. Ook zullen er twee dagelijkse vluchten zijn naar Bangalore, Ahmedabad en Hyderabad.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button