fbpx
AirlinesOnderwerpen

EasyJet opent 3 nieuwe routes vanaf Amsterdam

EasyJet_A319_Schiphol_Take-off_2

EasyJet breidt verder uit vanaf Schiphol. In het voorjaar (mei) start easyJet met vliegen op Dubrovnik, Sardinië, Nice, Venetië en vanaf maart op Toulouse. Vanaf de zomer (eind juni) komen daar Ibiza, Palermo en Corfu bij.

Ibiza

Ibiza is het nummer een eiland onder de feesteilanden. Het staat bekend om het bruisende nachtleven dankzij ’s werelds grootste DJ’s die hier komen draaien. Door het Middellandse Zeeklimaat kent het eiland warme zomers en milde winters. Wie wilt feesten, zonnen, genieten van lekker eten én leuke marktjes wilt bezoeken zit op Ibiza goed. Vanaf 30 juni 2015 biedt easyJet vluchten aan naar Ibiza. Het is de eerste, Spaans bestemming van easyJet. EasyJet vliegt 3x per week op dinsdag, donderdag en zaterdag. De vluchten gaan rond 18:00 richting Ibiza en rond half 10 weer terug. De goedkoopste vlucht kost 33 euro.

Palermo

Palermo is de hoofdstad van Sicilië en ligt in het meest zuidelijke puntje van de Italiaanse laars. De op vier na grootste stad van Italië staat bekend om haar universiteit, voetbalcultuur, vulkaan Etna en natuurlijk: heerlijk eten. De zomers zijn erg warm, maar het najaar kent temperaturen rond de 20 graden. Overwinteren in deze stad is dus een perfecte optie! easyJet vliegt vanaf 29 juni 2015 op Palermo, de hoofdstad Sicilië. Andere Italiaanse bestemmingen waar easyjet op vliegt zijn Olbia, Rome en Venetië. EasyJet vliegt op maandag en donderdag vroeg in de ochtend. Heen om 05:50 en terug om 09:05.

Corfu

Corfu is al jarenlang een populair, Grieks eiland. Dat is ook niet zo gek gezien het milde Middellandse Zeeklimaat, het prachtige landschap en de hippe uitgaansgelegenheden in New Port en Kavos. In de hoofstand van het eiland, Corfu-stad, kan je shoppen in tientallen mode- en souvenirwinkels. Achilleion: het paleis van de Oostenrijkse prinses Sisi is zeker de moeite waard om te bezoeken. Toch liever naar een festival? Er vinden genoeg culturele festivals plaats op het eiland, het hele jaar door! Curve wordt elke dinsdag en vrijdag aangevlogen. Om 07:10 vertrekt het toestel uit Amsterdam. Terugvlucht is om 10:00.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button