fbpx
IncidentenNieuwsOnderwerpen

MH370: Zo ziet de zeebodem eruit – video & foto

Het zoekteam heeft een video online gezet van de (bathymetric)scan van de zeebodem. Inmiddels is 200.000 vierkante kilometer zeebodem in kaart gebracht. Dit proces zou al veel eerder stoppen maar omdat één schip nog niet de juist apparatuur heeft om daadwerkelijk te gaan zoeken naar MH370 blijft het scannen.

De andere twee schepen (Fugro Discovery en Go Phoenix) hebben tot woensdag 9.000 km2 ook daadwerkelijk bekeken. De afgelopen twee weken is het wat langzamer gegaan omdat beide schepen naar de haven moesten voor bevoorrading, dat is enkele dagen varen voor een enkele reis.

De apparatuur van deze schepen zien dit:

©ATSB / Phoenix International

Meer Nieuws

Al ons nieuws over de verdwenen 777 vind je hier.
De feiten van MH370 op een rij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button