fbpx
AirlinesOnderwerpen

Morgen ook nog problemen op Brussels Airport

Brussels_Airport

Vandaag was er een grote algemene staking in Belgiƫ. Geen enkel vliegtuig vertrok of kwam aan op Belgische vliegvelden. Vanaf 22:00 vanavond werken de luchtverkeersleiders weer en kan het vliegverkeer weer opstarten.

De reiziger is morgen nog niet van de problemen af. De vliegtuigen gan dan weliswaar weer, maar morgen 16 december staakt de federale politie. Er worden lange rijen verwacht bij de douane voor non-schengen reizigers. Brussels Airport raadt aan om ruim van te voren naar het vliegveld te komen.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button