fbpx
Onderwerpen

AKCD: Koninklijke Luchtmacht: “People Matter”

AKCD2014_Eichelsheim_People_Matter

Commodore Onno Eichelsheim, Director of Operations Royal Netherlands Airforce
“People matter!”

De luchtmacht heeft de meest hoogwaardige technologie die er is in de luchtvaart. Dit is van belang in een steeds sneller veranderende wereld, waarin de vijand steeds beter wordt in het snel overnemen van de laatste technologieën. Een iPhone 6 is zo aangeschaft bijvoorbeeld, dit gaat minder snel bij defensie. Maar: [su_quote]“wat ISIS slecht doet is voor zijn mensen zorgen.”[/su_quote]

De luchtmacht doet dit wel goed, en dit wezenlijke verschil is wat de luchtmacht een voorsprong moet doen behouden.

AKCD2014_Voeten_EichelsheimMet het oog op de toekomst zullen creativiteit en oog voor innovatie essentiëel zijn om de vijand voor te blijven. Onder andere om deze twee pijlers ruimte te geven zal de (ontwikkelende tak van de) luchtmacht minder hierarchisch worden en steeds meer een ‘netwerkorganisatie’ proberen te worden waarin ideeën gedeeld kunnen worden en een kruisbestuiving van inspiratie kan plaatsvinden.

AKCD

AKCD is een toonaangevend evenement in de Nederlandse Luchtvaart waaraan vrijwel alle belangrijke partijen meewerken.
Ook dit jaar is Upinthesky weer media-partner. Vooraf brengen we het nieuws rond het evenement en na afloop zullen we een fotoreportage en verslagen van de verschillende presentaties publiceren. Dit alles is overzichtelijk in het dossier AKCD te vinden.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Anne Bakker

Recensent. Anne is MA in Book & Digital Media (Universiteit Leiden) en is soms op de spottersplaats bij Schiphol te vinden, uitsluitend als de patatkraam er staat. Anne is verantwoordelijk voor de boekenrubriek.

Gerelateerde artikelen

Back to top button