fbpx
NieuwsOpmerkelijk

Verloren koffer terug na 20(!) jaar

Een Amerikaanse vrouw krijgt haar verloren terug na 20(!) jaar, volgens KVOA.

Maria Dellos werd dinsdag gebeld door Tucson International Airport dat haar koffer gevonden was. Dellos was erg blij, ze was 4 maanden geleden haar koffer kwijtgeraakt. Ze vertelt dat ze nog bijna het telefoontje weggedrukt had omdat ze dacht dat het weer een telemarketeer was.

Eenmaal op het vliegveld was ze met stomheid geslagen. Het was een koffer die ze 20 jaar geleden kwijt was geraakt. Het vliegveld verklaart dat de koffer heel lang ergens gelegen heeft en na het verplaatsen van oud materiaal uiteindelijk bij gevonden voorwerpen terecht is gekomen.

In de koffer zaten kunstvoorwerpen die ze destijds voor haar gallerie gekocht heeft. Nu zijn ze zo’n $600 waard.

De koffer van 4 maanden geleden heeft ze ook terug.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button