fbpx
AirlinesOnderwerpen

Arke gaat met 787 naar Toronto vliegen

787-8 BRI #182-ZA334

Arke gaat deze zomer met de nieuwe B787-8 Dreamliner naar Toronto vliegen. De eerste vlucht zal 27 juni zijn, laatste op 26 augustus.

OR395 vertrekt om woensdag en zaterdag om 15:40 en komt om 18:50 aan. De terugvlucht OR396 vertrekt om 1950 en komt de volgende dag aan om 10:00.

Momenteel vliegt Arke met de Dreamliner naar Aruba, Bonaire en Curacao. Vanaf eind maart/begin april komen daar Puerto Plata, Punta Cana, Holguin, Cancun, Varadero en Montego Bay bij. Arie ontving vorige week haar tweede toestel van dit type. Er zal er later 2015 nog één volgen.

De hypermoderne Boeing 787 is onder andere een stuk lichter dan andere vliegtuigen, waardoor het brandstofverbruik ook een stuk lager zal zijn (-20%). De Dreamliner heeft 307 stoelen en heeft een stillere cabine. Verder is het toestel minder gevoelig voor turbulentie en bovendien een hogere cabinedruk. Dit zorgt ervoor dat de passagiers frisser uit het de cabine komen. Deze cabine is bovendien revolutionair ingericht met dynamische LED-verlichting waardoor het er ruimtelijker uitziet.

Lees UP een jaar lang advertentievrij voor €24!

Advertenties zijn helaas noodzakelijk om de redactie draaiende te houden. Advertentievrij UP lezen kan echter ook, voor €24 per jaar. Ja, ik steun UP en lees de site een jaar lang advertentievrij.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button