fbpx
IncidentenOnderwerpen

Passagier door lint wegens ‘Merry Christmas’

NEW_masterimg_american_737800b

Een passagier is uit een American Airlines vlucht gezet op LaGuardia Airport, dat meldt de New York Post.

De man stond in de rij bij de gate voor vlucht 1140 naar Dallas op dinsdag. Een vrolijk grondpersoneelslid wenste hem een Merry Christmas. Dat vond de man maar niks en zei dat ze dat niet moest doen want niet iedereen viert kerst. Wat moet ik dan zeggen, vroeg het personeelslid. “Don’t say Merry Christmas”, was het antwoord.

Eenmaal aan boord van de 737-800 werd hem weer een Merry Christmas gewenst door de cabine crew. Toen werd de man woest en zei wederom dat niet iedereen kerst viert. Cabine crew en piloten probeerden de man te kalmeren. Toen dat niet lukte is hij uit het toestel gezet. Volgens de krant kon dit op een groot applaus van de andere passagiers rekenen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button