fbpx
AirlinesOnderwerpen

Saudia gaat mannen en vrouwen scheiden aan boord

Saudia_mannen

Na meerdere klachten van passagiers gaat Suadia mannen en vrouwen scheiden aan boord. Willekeurige mannen zouden naast vrouwen en andere vrouwelijke familieleden van andere mannen zitten. Momenteel heeft de cabin crew de opdracht deze van elkaar te scheiden. De maatschappij zegt binnenkort met regels te komen die “alle passagiers tevreden zullen stellen”.

Mannen en vrouwen die getrouwd of familie zijn mogen wel naast elkaar zitten. Waarschijnlijk gaan de boekingsagenten zorgen dat de regels worden uitgevoerd. Dit meldt Emirates247.

Saudi Arabian ontkent dat ze mannen en vrouwen gaan scheiden en zegt dat het bericht verzonnen is. Maar ze willen wel kijken wat ze met indelingen kunnen doen. Ze zijn een test aan het doen zoveel mogelijk familie’s bij elkaar te zetten.

Eerder had El Al problemen met mannen die niet naast onbekende vrouwen wilden zitten.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button