fbpx
AirlinesOnderwerpen

Ryanair hoopt op bijna 100 miljoen passagiers in 2015

Ryanair_4

Ryanair wil in 2015 doorgroeien naar 97 miljoen passagiers in 2015.

Groei

Ryanair is in 2014 gegroeid naar 90 miljoen passagiers van 81 miljoen een jaar eerder. De passagiersverwachting voor 2014 is tot 2x toe omhoog bijgesteld. De maatschappij hoopt dit door te kunnen zetten en gaat voor 96 of 97 miljoen dit jaar.

Vooral de being nicer to people campagne helpt om meer reizigers te krijgen. Ook scheelt het dat er nu plaatsen gereserveerd kunnen worden en er businessdeals zijn. Komende jaren komen er nog meer veranderingen, vooral wat betreft comfort. Ryanair wil de hele vloot uitrusten met gratis wifi en de kanariegele interieurs moeten iets vriendelijker worden. Ook worden er pakketreizen geïntroduceerd. De komende jaren ontvangt Ryanair 180 nieuwe toestellen, 80 ter vervanging en 100 voor uitbreiding. Hiermee moet gegroeid worden naar 150 miljoen passagiers. Vanaf 2024 ontvangt Ryanair nog eens 100 737MAX kisten.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button