fbpx
Opmerkelijk

Video: F/A-18 gaat door geluidsbarrière boven dek vliegdekschip

Geen hippe drone of F-35 dit keer maar een F/A-18. Het toestel al bestaat al sinds de jaren 80, maar dat maakt deze stunt niet minder spectaculair. Het hele vliegdekschip is uitgelopen om de straaljager vlak voor hunneus door de geluidsbarrière te zien en horen gaan.

https://www.youtube.com/watch?v=7yh7QSMrdsA

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button