fbpx
AirlinesIncidentenOnderwerpen

Koreaanse airline official aangeklaagd in ‘nut rage’

Korean_Air_Flight_Attendant_2

Het Koreaanse OM heeft de dochter van de hoogste baas, Heather Cho, aangeklaagd voor “threatening the safety of the flight and causing confusion in law and order”. Er zijn vier aanklachten ingediend: “forcing a flight to change its normal route, the use of violence against flight crew, hindering a government probe and forcing the flight’s purser off the plane.” Als Cho aan alle aanklachten schuldig wordt bevonden dan kan ze tot 15 jaar celstraf krijgen.

Macademia

De vice-president en dochter van de CEO van Korean Airlines kreeg tijdens een vlucht van JFK naar Seoul haar nootjes geserveerd in een dicht zakje in plaats van op een bord. Hierop werd ze woest en eiste ze dat de 747 met 250 mensen aan boord terug zou taxiën naar de gate en de hoofdpurser van boord zou worden gezet. Aldus geschiedde. Later ontstond oproer in Zuid-Korea hierover. Cho Hyuan-ah was dan zelf wel vice-president, aan boord was ze gewoon een passagier en ze heeft haar macht misbruikt om dit voor elkaar te krijgen. Ook zorgde ze voor een opstootje in het vliegtuig.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button