fbpx
OnderwerpenVliegvelden

Duizenden vertraagd door openen verkeerde deur

©Thomas Nugent
©Thomas Nugent

Op Stansted Airport heeft iemand een klein foutje gemaakt wat zorgde voor vertraging voor heel veel mensen.

Aankomst

Op zondag 4 januari kwam een Ryanair vlucht aan vanuit Lissabon. Eenmaal bij de gate heeft iemand van het vliegveld de verkeerde deur geopend zodat enkele passagiers in de vertrekhal kwamen in plaats van de aankomsthal. Aankomende passagiers moeten door de security op Stansted. Omdat vanuit de vertrekhal zo de straat op gelopen kan worden werd alles afgesloten. Alle passagiers in de vertrekhal moesten opnieuw door de security. Enkele duizenden mensen waren in de hal aanwezig.

Dit zorgde voor een enorme rij. Zondag een van de drukste dagen van de maand omdat de kerstvakantie afgelopen was en mensen weer naar huis gingen. Passagiers hebben 2 uur moeten wachten en meerdere vluchten waren hierdoor vertraagd.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button