fbpx
AirlinesOnderwerpen

Garuda toch niet 7x per week naar Amsterdam

Garuda_777

Garuda Indonesia was van plan 7x per week te gaan vliegen op de Jakarta – Amsterdam – London Gatwick maar ziet daar nu vanaf. Vanaf 1 juli moest de frequentie opgeschroefd worden, maar dit blijft nu 5x per week.

Garuda 088 vertrekt om 23:25 van Jakarta en komt dan om 08:15 aan op Schiphol waarheen om 10:15 weer vertrekt naar Londen. Op Gatwick landt het toestel dan om 10:35. De terugvlucht, GA089, gaat om 12:25 weer weg om via Amsterdam (14:45-16:45) weer naar Jakarta te vliegen, waar het om 11:50 aankomt.

De heenvlucht wordt op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag uitgevoerd. De terugvlucht steeds 1 dag later. Garuda zet een 777-300ER in op de route.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button