fbpx
IncidentenOnderwerpen

B747 afgebroken start op Schiphol

Saudi_747-4

Op 19 januari moest een Boeing 747-400 van ACT Airlines de start afbreken.
ACT vliegt voor en met livery van Saudi Arabian Cargo. Vlucht SV-934 versnelde op baan 09 (Buitenveldert) voor een vlucht naar Riyad (Saoudi-Arabië) toen de piloten de start afbraken. Het toestel ging ton 80 knopen. De crew meldde dat er problemen met de remmen van toestel TC-ACJ waren. Het toestel kon rustig remmen en de baan verlaten.

Twee uur later is het toestel alsnog vertrokken.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button