fbpx
AirlinesOnderwerpen

Weer vrachtmaatschappij naar Schiphol

Centurion_MD-11F

Veel maatschappijen stappen in het gat dat Air France-KLM achterlaat met het afbouwen van vrachtdochter Martinair.

Centurion

Het gaat om de uit Miami afkomstige maatschappij Centurion Air Cargo. Deze maatschappij vloog eerder op Amsterdam maar stopte met die route in september. Het bedrijf verkeerde in de problemen en stond voor de rechter. Inmiddels is deze rechtszaak afgehandeld en kan Centurion weer aan de toekomst denken. Een belangrijke stap daarin is de route naar Amsterdam herstellen.

Centurion heeft een kantoor op Schiphol van waaruit heel Europa wordt bediend. Dat gaat lastig zonder vlucht. Centurion gaat nu de route vanaf 19 februari weer hervatten. Waarschijnlijk wordt een 747 ingezet die op donderdagen en zondagen zal vliegen. Centurion vliegt van Miami vooral naar Latijns-Amerika. De maatschappij heeft 4 747-400F’s en 10 MD-11F’s.

Gat

Eerder werd al bekend dat Emirates en Etihad extra vluchten naar Amsterdam uit gaan voeren.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button