fbpx
OnderwerpenVliegvelden

15 geïnteresseerden in Maastricht Airport

Maastricht_Aachen_Airport_Vertrekhal

In een interview met De Limburger zegt gedeputeerde Beurskens dat er 15 geïnteresseerde partijen zijn voor Maastricht Aachen Airport. Het vliegveld is momenteel in handen van de provincie na het zoveelste verlies. Dankzij de provincie is MAA van de ondergang gered. Nu moet het in handen van een private partij komen die het weer gaat ontwikkelen.

Er is daarvoor een aanbesteding uitgeschreven waar 15 partijen op hebben gereageerd. Niet alle 15 zijn even geschikt, maar er zitten een aantel goede opties tussen. De provincie gaat niet kiezen voor de meest betalende partij, maar voor het beste voorstel. Het vliegveld moet namelijk niet weer failliet gaan.

Partijen

Er is één partij uit Nederland, één uit China en de rest komt uit Europa. Vorig jaar vervoerde de luchthaven nog 30.000 passagiers, een dieptepunt.

Haal jouw KLM-staart in huis!

Nieuw in de webshop van Up, een KLM-staart op houten voet. Speciaal voor de echte KLM-fans.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button