fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpen

Transavia lanceert huisstijl en wil (ook in NL) groeien

Transavia heeft vandaag de nieuwe look officieel onthuld. De nieuwe livery op de toestellen was gister al te zien. Nu zijn dan ook de nieuwe uniformen en verdere look bekend.

Transavia heeft grote plannen. De vloot moet groeien naar 40 toestellen, maar eerst gaat er één toestel uit, die gaat naar zusje Transavia Frankrijk. Over 5 jaar moeten er 10 miljoen passagiers vanuit Nederland vervoerd worden en €1 miljard aan omzet binnenkomen. Dat betekent een groei van 25%.

Ook komen er 2 prijzen. Een basisprijs met weinige extra’s en een plus-pakket waar onder andere priority boarding en extra beenruimte bij inzit. Het interieur wordt ook vernieuwd, alle toestellen krijgen op termijn het Sky Interieur. 737’s die de afgelopen jaren zijn afgeleverd hebben dit interieur al. De TV-schermen worden verwijderd. Ze zijn om de haverklap stuk en kosten veel extra brandstof. Iedereen die naar dezelfde film kijkt is niet meer van deze tijd volgens de maatschappij. Reizigers krijgen de mogelijkheid voordat ze instappen een film op hun laptop of tablet te zetten die in het vliegtuig kan worden gekeken.

Eerder werd al bekend dat er bij Transavia ook Flying Blue miles gespaard kunnen worden. De maatschappij hoopt zo meer zakelijke reizigers aan te trekken. Hiermee wordt de concurrentie aangegaan met moederbedrijf KLM.

Kostenbesparingen moeten net zoals bij KLM en Air France ook bij Transavia worden doorgevoerd. Onder andere moet het personeel harder gaan werken.

Transavia_737_oud_nieuw

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button