fbpx
AirlinesOnderwerpen

Transavia deze zomer naar nieuwe bestemming Larnaca

Transavia_737

Transavia voegt vanaf deze zomer de nieuwe zonbestemming Larnaca aan haar vluchtschema toe. De luchtvaartmaatschappij vliegt vier keer per week vanaf Amsterdam naar deze Cypriotische stad, gelegen aan de oostkant van het eiland.

Twee maal per week wordt deze vlucht rechtstreeks uitgevoerd en twee maal per week in combinatie met Paphos, gelegen in het westelijke deel van Cyprus. Jaarlijks wordt Cyprus door miljoenen toeristen bezocht en ook onder Nederlanders is het een populaire vakantiebestemming door het hele jaar heen.

Transavia is de enige luchtvaartmaatschappij die deze bestemming rechtstreeks aanvliegt vanuit Nederland. De vluchten naar Larnaca worden ook als codeshare vlucht aangeboden in samenwerking met KLM, hierdoor wordt het mogelijk om vanaf alle KLM bestemmingen van en naar Cyprus te vliegen.

Cyprus is een aantrekkelijke zonbestemming met lange zomers en een aangenaam mediterraan klimaat. Door de strategische liggen tussen Azië en Europa kent het een rijke historie.

Per medio april wordt deze bestemming aangevlogen en zal tijdelijk beschikbaar gemaakt worden voor het opstarttarief van €79, enkele reis (excl. €5 boekingskosten). Naast Larnaca voegt Transavia deze zomer ook een lijndienst toe naar Tel Aviv en Malta.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button