fbpx
AirlinesOnderwerpen

Ryanair breidt Business Plus uit op Eindhoven

ryanair-aircraft_1

Ryanair’s Business Plus “FastTrack-veiligheidsservice” is binnenkort ook beschikbaar op de luchthavens London Gatwick, Rome Ciampino Airport en Eindhoven Airport. Deze service was al beschikbaar op de luchthavens van Dublin, London Stansted, Brussel Charleroi, Milaan Bergamo, Barcelona, Manchester, Oost-Midlands, Frankfurt Hahn, Warschau Modlin en Liverpool.

 

Voor het Business Plus-tarief krijgt men bij Ryanair naast de FastTrack-veiligheidsservice ook een ingecheckt bagage-item van 20 kilogram, een Premium-zitplaats (onder voorbehoud van beschikbare plaatsen), instappen met prioriteit, gratis inchecken op de luchthaven en men ontvangt bij het Business Plus pakket de vluchtgegevens per SMS. Kenny Jacobs, de CMO van de low-cost luchtvaartmaatschappij, heeft gezegd: “Ryanair gaat dit jaar 24 miljoen zakelijke passagiers vervoeren en de lancering van onze Business Plus service maakt het vliegen met Ryanair nog aantrekkelijker voor Europese bedrijven.”

De service is vanaf 2 februari beschikbaar op London Gatwick, vanaf 2 maart op Rome Ciampino en vanaf 1 april op Eindhoven. Jacobs geeft aan dat de luchtvaartmaatschappij doorgaat met het aanbieden van de service op nog meer vliegvelden.

Door: Bas Witte

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button