fbpx
AirlinesOnderwerpen

Air France-KLM blijft uit kas KLM

KLM_747_PH_BFD

Het moederbedrijf van Air France en KLM maakte maandag bekend dat de afspraken zoals die vorige week gemaakt zijn, zo blijven zoals ze zijn. Er was volgens de Telegraaf sprake van dat Air France en/of de top van Air France-KLM toch wilde proberen om het opstandige KLM aan te pakken.

Nu heeft de voltallige directie van moederbedrijf Air France-KLM op een boardmeeting bekrachtigd dat KLM de baas blijft over de eigen kas. De afspraken zoals die er waren (met daarin afdragen van een afgesproken bedrag aan de moeder) blijven van kracht. Het bestuur bevestigt nogmaals dat het samenwerken van de twee bedrijven het beste is voor beide en ook voor Frankrijk en Nederland.

Verklaring

Regarding KLM cash management, the Board was also informed of questions asked by some Dutch stakeholders and of guidelines that have finally been endorsed. The Board acknowledged that the creation of Air France-KLM group in 2004 was highly beneficial to both airlines and more generally to the Netherlands and France.

“The entire European air transport industry is currently facing challenges of unprecedented magnitude. Today more than ever before, it is essential that Air France and KLM remain mobilized and work twice as hard to consolidate the Group’s European leadership”, declared Alexandre de Juniac, Chairman and CEO of Air France-KLM.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button