fbpx
Onderwerpen

Emirates zoekt cabinepersoneel in Nederland en België

Emirates, deEmirates_A380_Schiphol_toren luchtvaartmaatschappij met de grootste wide-body vloot ter wereld, houdt 7 maart dit jaar een Cabin Crew Assessment day in Amsterdam. Ook in België gaat de airline op zoek naar personeel, op 21 februari in Brussel en op 15 maart in Antwerpen. De Cabin Crew Assessment days in België zijn open dagen, de dag in Amsterdam is alleen op uitnodiging. Voor de wervingsdag in Amsterdam kan men zich aanmelden op de site van de airline, waarna ze kijken naar het ingestuurde aanmeldingsformulier en checken of iemand voldoet aan de eisen van Emirates. Als dit het geval is krijgt men een uitnodiging om deel te nemen aan de wervingsdag. In België krijgt men op die dagen de kans om hun curriculum vitae in te leveren en misschien een carrière te beginnen bij de luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Buiten Nederland en België zoekt Emirates nog meer cabinepersoneel over de hele wereld. Emirates is één van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen en in Nederland vooral bekend om de vlucht van en naar Dubai met de Airbus A380 van de airline.

Door: Bas Witte

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button