fbpx
OnderwerpenVliegvelden

Geland op JFK en 3 tot 5 uur wachten op gate

Denver Airport
Denver Airport

Zondag en maandag was er een tweede sneeuwstorm aan de oostkust van de VS. Duizenden vluchten werd geschrapt of vertraagd. Het ergst getroffen was dit keer passagiers van en voor maa JFK airport in New York.

©Jez Page / Flickr
©Jez Page / Flickr

Het vliegveld was slecht te bereiken door problemen met een metro die niet meer verder wilde. De vertragingen liepen snel op door een gebrek aan beschikbare gates. Er konden niet voldoende vliegtuigen weg waardoor er geen gates vrijkwamen voor binnenkomende vliegen. De vertraging voor arriverende binnenkomende vliegtuigen liep op tot wel 5 uur. Na landing moesten ze wachten tot er een gate vrij was, voordat de passagiers eruit konden. Gedurende de nacht van maandag op dinsdag zijn de achterstanden weggewerkt.

Hierdoor leek JFK meer op een parkeerplaats.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button