fbpx
AirlinesOnderwerpen

KLM volgens de consument de beste lijndienst luchtvaartmaatschappij

KLM_aanvlieg_Kaagbaan

Tijdens het Reisgala in Rotterdam, heeft KLM de prijs gewonnen voor de beste lijndienst luchtvaartmaatschappij, vertrekkend vanaf Schiphol. Op basis van beste prijs, kwaliteit en service liet KLM meer dan 100 concurrenten achter zich. Dit meldt KLM in een persbericht.

KLM kreeg drie keer eerder op rij de VEER, een prijs van Agenten, uitgereikt voor de beste lijndienst luchtvaartmaatschappij. De Veer award is dit jaar voor de luchtvaartsector vervangen door de ‘Vakantie Award’, een prijs van consumenten.

De afgelopen weken gaven 12.000 consumenten hun beoordeling in 15 categorieën. Naast een algemeen rapportcijfer en motivatie, kon de consument optioneel nog drie criteria beoordelen: de prijs-/kwaliteit verhouding, klantgerichtheid en de service van de medewerkers.

[su_quote cite=”Harm Keulen, KLM Nederland”]k ben zeer verheugd met deze prijs. Hieruit blijkt immers dat KLM, ondanks de zware concurrentie, bij de consument nog steeds op nummer één staat! Laat onverlet dat KLM nog heel wat besparingen en procesverbeteringen moet doorvoeren om onder andere de door Pieter Elbers aangekondigde €700 miljoen besparing te kunnen realiseren. Maar daar gaan we met z’n allen voor. Daarnaast blijven we in ons product investeren om de consument optimaal te bedienen.[/su_quote]

Andere winnaars zijn:

Zonvakanties: Sunweb Vakanties
Campingvakanties: Travelhome
Wintersport: Arke
Vakantie & bungalowparken: Landal GreenParks
Vakantiehuizen: NOVASOL
Cruise aanbieder: Cruisewinkel.nl
Rederij: Holland America Line
Stedentrips: Booking.com
Hotelketens: RIU Hotels
Vliegtickets: Vliegtickets.nl
Lijndienst luchtvaartmaatschappij: KLM
Low cost luchtvaartmaatschappij: Transavia
Autohuur: Sunny Cars
Autovakanties: Pharos Reizen
Busvakanties: Solmar Tours
Verre reizen: Untamed Travelling

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button