fbpx
AirlinesOnderwerpen

De groeicijfers van Ryanair in januari

Ryanair_3Ryanair heeft vandaag de groeicijfers van januari dit jaar bekend gemaakt. Ten opzichte van vorig jaar januari is het aantal passagier met 30% toegenomen, van 4,6 miljoen naar 5,98 miljoen. De loadfactor is ook toegenomen, van 71% naar 83%, een verschil van +12%. De CEO van Ryanair, Kenny Jacobs, heeft gezegd: “Dit komt door onze lage ticketprijzen en ons constant succes bij het “Always Getting Better” programma, wat gezorgd heeft voor eerdere boekingen en betere loadfactors over ons gehele uitgebreide winterschema. Met onze nieuwe routes, het feit dat we vaker vliegen en onze Business Plus service, zet Ryanair door om zo veel mogelijk service te bieden buiten de laagste prijzen in elke markt waar we actief zijn.”

Door: Bas Witte

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button