fbpx
IncidentenOnderwerpen

Emirates A380 wijkt uit naar Schiphol

Vlucht EK222 van Dallas naar Dubai is vandaag uitgeweken naar Schiphol. De A380 van Emirates met vliegtuigregistratie A6-EET moest uitwijken door “medische redenen”, zo luidde het bericht op de website van de luchtvaartmaatschappij. Er verscheen een ambulance bij de gate van het toestel. Het is verder onbekend wat er precies is gebeurd.

Het vliegtuig vertrok vanuit Dallas rond 11:20 lokale tijd en week uit boven Zweden op ongeveer 4 uur vliegen vanaf Dubai. Het vliegtuig heeft inmiddels zijn reis voortgezet en zal rond 15:30 (lokale tijd) landen op Dubai International Airport, 3 en een half uur later dan gepland.

Door: Bas Witte

 

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button