fbpx
AirlinesOnderwerpen

Transavia verbindt Amsterdam met Parijs-Orly

Transavia_Nieuw_6Vanaf juni dit jaar gaat Transavia Amsterdam verbinden met Parijs-Orly. Met deze connectie worden de 2 basissen van Transavia verbonden. Amsterdam is de laatste grote Europese hoofdstad die nu in verbinding staat met Parijs-Orly door Transavia. Deze nieuwe route wordt vanaf juni 5 keer per week geopereerd door de Franse Transavia met een Boeing 737-800. De frequentie wordt later, rond oktober dit jaar, vergroot naar 8 keer per week door ondersteuning van de Nederlandse Transavia. Het doel van de luchtvaartmaatschappij is om de route 12 keer per week te opereren rond de zomer van 2016.

De lancering van deze route sluit aan bij de nieuwe strategie van Transavia, een zo groot mogelijk netwerk bieden naar alle grote steden in Europa. Op deze manier versterkt Transavia hun leidende positie, vooral als het gaat om toegankelijkheid en betaalbaarheid. Ook wil Transavia de meest klantvriendelijke luchtvaartmaatschappij worden en voorop lopen op digitale innovaties, zo bieden ze sinds kort hun klanten hulp via WhatsApp. Deze route verbeterd ook de al leidende positie van Air France-KLM als het gaat om de verbinding Amsterdam-Parijs.

Door: Bas Witte

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button