fbpx
AirlinesOnderwerpen

“OR KLM spreekt zich uit tegen reorganisatie Martinair”

Martinair_MD11_KLM_E190_737

De Ondernemingsraad van KLM gaat zich uitspreken tegen de herstructurering van Martinair. Dat meldt vracht-vakblad cargoforwarder op basis van meerdere bronnen.

Air France KLM wil alle MD-11’s en een Boeing 747 uitfaseren en gaan richten op vracht in de buik van passagiersvluchten. Dit betekent dat 150 van de 250 piloten eruit moeten. De OR van KLM zou hier niet mee akkoord gaan. Ze hebben dit reeds aangegeven bij de directie. Wat een ‘nee’ van de OR betekent is nog onduidelijk.

Lees meer over de piloten van Martinair, de KLM, wat de belangen zijn en meer in ons uitgebreide artikel

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button