fbpx
IncidentenOnderwerpen

Brand aan boord van Air Canada

Een A320 van Air Canada, die onderweg was van Toronto Pearson International Airport naar Montreal-Trudeau, is uitgeweken naar Canada Forces Base Trenton in Ontario nadat een kleine brand was uitgebroken in het toestel. Er waren 119 passagiers aan boord, niemand raakte gewond heeft een woordvoeder van Air Canada, Peter Fitzpatrick, gezegd. De brand zou zijn ontstaan door een oververhitte oven aan de voorzijde van het toestel. Air Canada heeft een ander toestel gestuurd vanaf Montreal om de passagiers op te halen.

Door: Bas Witte

 

 

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button