fbpx
OnderwerpenVliegvelden

Chaos op Istanbul houdt aan

Turkish Airlines heeft tot nu toe 370 vluchten van en naar Istanbul Atatürk Airport geannuleerd in verband met de sneeuwstorm die daar nog steeds actief is sinds afgelopen dinsdag. Tot nu toe is er al meer dan 60 centimeter sneeuw gevallen, wat ervoor zorgt dat de luchthaven dicht moest. Inmiddels vliegen er wel weer vliegtuigen van en naar de luchthaven, maar is 73% van de vertrekkende vluchten nog vertraagd en 22% van de vluchten zijn geannuleerd. De website van de luchthaven, die vernoemd is naar Mustafa Kemal Atatürk, de grondlegger van de republiek Turkije, geeft momenteel de melding dat er teveel bezoekers zijn op de site. Men heeft tijdelijk alleen toegang tot de vluchtinformatie pagina.

Door: Bas Witte

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button