fbpx
Onderwerpen

Vlootvernieuwing British Airways

De Britse carrier British Airways zal in de nabije toekomst nieuwe vliegtuigen ontvangen van Boeing en Airbus. Airbus levert een A380 en Boeing levert vijf 787-900’s. Deze nieuwe toestellen horen bij een vernieuwingsprogramma van de vloot van de vliegtuigmaatschappij. De nieuwe toestellen moeten vanaf 2015 gaan vliegen.

De dubbeldekker gaat vliegen op de route richting San Francisco, die gebeurt vanaf 29 maart.

De acht 787-800’s die momenteel in dienst zijn van British Airways, vliegen op verschillende bestemmingen in Noord-Amerika en Azië. De vijf nieuwe 787-900’s zullen op dezelfde datum als de A380 gaan vliegen op de routes Seoul, Philadelphia en Montreal. De Dreamliners zullen zo worden ingericht worden dat het vliegen nog luxueuzer wordt, zo zal de first class cabine eleganter worden ingericht.

In de nabije toekomst, tussen 2015 en 2017, zal British Airways in totaal twintig nieuwe vliegtuigen in gebruik nemen.

Quint Koops

Quint Koops

Redacteur. Quint is al vele jaren zeer geïnteresseerd in de luchtvaart. Sinds een aantal jaar doet hij in zijn vrije tijd onder andere aan zweefvliegen. Op het moment studeert Quint Aviation Studies aan de Hogeschool van Amsterdam.

Gerelateerde artikelen

Back to top button