fbpx
AirlinesOnderwerpen

Wow Air met 2 A321’s low-cost naar de VS

Wow_Air_A321

Wow air is de een van de eerste carriers die low-cost vluchten tussen Europa en de VS aanbiedt. Er moet wel een tussenstop op IJsland gemaakt worden, de base van de maatschappij.

VS

Voor de vluchten tussen IJsland en de VS zijn nu twee A321’s aangekocht via een leasemaatschappij. De toestellen gaan vliegen naar Boston en Washington. Ze worden geleverd in een volledige economy class opstelling met 200 stoelen aan boord. De eerste vlucht is op 27 maart, naar Boston. 8 mei volgt Washington.

Wow Air zegt er zelf het volgend over: We’re very proud to be adding these new A321 aircraft to our growing fleet of aircraft”, zegt Skúli Mogensen optichter en CEO van WOW air. “Their low fuel consumption and state of the art Cabin in a 200 seat configuration will offer our passengers a very comfortable journey at unbeatable prices.

Amsterdam

Vanaf IJsland vliegt Wow naar verschillende Europese bestemmingen waaronder Parijs, London, Barcelona, Milaan en Berlijn. Ook Amsterdam hoort tot de bestemmingen. In 2013 vloog de maatschappij voor het eerst naar Schiphol. En in juni keren de A320’s weer terug op Amsterdam op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Wow biedt vluchten naar IJsland aan vanaf 99 euro, enkele reis. Vluchten naar de VS kunnen nog niet vanuit Amsterdam geboekt worden.
Vanaf Dublin is naar de VS wel al te boeken. Prijzen gaan vanaf €146 voor enkele reis.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button