fbpx
AirlinesOnderwerpenVliegvelden

Eelde krijgt dagelijkse verbinding met Londen Southend

stobart airEelde krijgt een non-stop dagelijkse verbinding met Londen Southend Airport. Op elke dag van de week (ook op de zaterdag) zal er vanaf 29 maart 2015 een vlucht worden uitgevoerd naar het nieuwste vliegveld in de regio Londen. Tot nu toe vloog Flybe nog 6x in de week vanaf Groningen naar Londen.

Londen Southend Airport is in 2013 ook nog uitgeroepen tot het beste vliegveld in de regio Londen. Als je geen ruimbagage bij je hebt, dan duurt het ongeveer 15 minuten totdat je bij de trein staat. Dit komt door de kleinere afstanden maar ook door snelle security checks. Deze duren namelijk niet langer dan 4 minuten. Southend Airport heeft een treinstation tegenover de terminal van het vliegveld. Dit treinstation staat dan weer in verbinding met Londen Stratford Station en Londen Liverpool Street. Deze twee treinreizen duren respectievelijk 40 en 53 minuten. De kosten zijn respectievelijk £12,60 en £15,50.

De maatschappij die de vlucht Groningen Eelde – Londen Southend verzorgt is het Ierse Stobart Air. Ze doen dit in opdracht van Flybe. In een ATR72 vlieg je direct naar Londen toe. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €45. In de ATR72 is plaats voor 74 passagiers.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie Upinthesky

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button