fbpx
AirlinesOnderwerpen

Air Tahiti Nui koopt 787-9 ter vervanging A340-300

Air_Tahiti_Nui_A340-300

De maatschappij van Frans Polynesië heeft bij Boeing vier 787-9 toestellen besteld ter vervanging van de vloot Airbus A340-300’s. De maatschappij ktijgt het eerste toestel eind 2018.

Air Tahiti heeft vijf A340’s in de vloot. Vier voor het normale netwerk en één voor chartervluchten. De 787’s worden voor de lijnvluchten ingezet. De carrier denkt nog naar over de indeling van de cabine, maar zegt wel dat er circa 4% meer stoelen in de nieuwe toestellen zullen zitten. De maatschappij vliegt naar Auckland, Tokyo, Parijs en Los Angeles.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button