AirlinesOnderwerp

Air Tahiti Nui koopt 787-9 ter vervanging A340-300

Air_Tahiti_Nui_A340-300

De maatschappij van Frans Polynesië heeft bij Boeing vier 787-9 toestellen besteld ter vervanging van de vloot Airbus A340-300’s. De maatschappij ktijgt het eerste toestel eind 2018.

Air Tahiti heeft vijf A340’s in de vloot. Vier voor het normale netwerk en één voor chartervluchten. De 787’s worden voor de lijnvluchten ingezet. De carrier denkt nog naar over de indeling van de cabine, maar zegt wel dat er circa 4% meer stoelen in de nieuwe toestellen zullen zitten. De maatschappij vliegt naar Auckland, Tokyo, Parijs en Los Angeles.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close