fbpx
IncidentenOnderwerpen

Gloednieuwe A320 botst tegen bus – Foto

Nog geen 3 dagen oud en meteen al een botsing. Het laaternieuwste toestel van Kuwait Airways is drie dagen na aflevering tegen een bus gekomen op Kuwait Aitport, zo meldt de Kuwait Times. De bus vervoerde onderhoudspersoneel toen het tegen de A320 botste. Het toestel stond stil.

De schade was minimaal en kon snel gerepareerd worden.

Kuwait Airways heeft in een week 4 A320’s ontvangen van 12 geleasde kisten. Daarnaast heeft de maatschappij nog 10 A350-900’s in bestelling staan, 15 A320’s en 10 B777-300ER’s. De huidige vloot is ruim 20 jaar oud en Kuwait is nu op hoog tempo de vloot aan het vernieuwen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button