fbpx
IncidentenNieuwsOnderwerpen

Servet Malaysia Airlines aangespoeld West-Australië

MH370
©Aero Icaro / Flickr

Er is een vochtig Malaysia Airlines doekje gevonden op het strand van West-Australië, zo meldt Nine News.

Het doekje is gevonden circa 200 kilometer ten noorden van Perth en is gevonden 4 maanden nadat MH370 verdween. In juli vonden Kingsley en Vicki Millar dit voorwerp. Het stel heeft de politie ingelicht. Deze hebben het overgedragen aan de JACC, de overkoepelende organisatie die de zoektocht leidt.

Vervolgens is het naar de Australian Tansport Safety Board gestuurd. Zij zeggen tegen Fairfax Media: “A 6cm x 8cm moist towelette in wrapping branded with the Malaysia Airlines logo was found at Thirsty Point on 2 July 2014. It was handed in to the WA police”. Het doekje bevat geen specifiek kenmerk, het is dan ook bijna onmogelijk te traceren wat de oorsprong van het standaard doekje is en of het aan boord was van MH370.

Waarom de vondst nu pas naar buiten komt is onduidelijk.

Meer Nieuws

Al ons nieuws over de verdwenen 777 vind je hier.
De feiten van MH370 op een rij.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button