fbpx
OnderwerpenVliegtuigen

John Leahy: “Mogelijk tot 60 A320’s per maand”

Airbus A320Hoofd verkoop van Airbus, John Leahy, heeft voorspeld dat Airbus de productiesnelheid van de A320 familie nog verder kan verhogen tot boven de 60 toestellen per maand, dit hangt af van de stabiliteit van de leveranciers en het management van Airbus, heeft hij tegen Reuters gezegd. Hij maakte deze voorspelling een paar dagen nadat de Europese vliegtuigbouwer had aangegeven de productiesnelheid te verhogen van 42 naar 50 toestellen per maand in 2017. Het doel van Airbus is om 52 toestellen per maand af te leveren voor 2018. “Er is duidelijk vraag, het is puur een kwestie van het bestuderen van de leveranciers om de productie goed te laten verlopen” aldus Leahy.

Door: Bas Witte

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top button